This page has moved to a new address.

Idee-2: Industriële meubels, lampen & accessoires

Woonblog my industrial interior: Idee-2: Industriële meubels, lampen & accessoires

vrijdag 4 november 2016

Idee-2: Industriële meubels, lampen & accessoires

Het begon allemaal bij een loods met oude "troep", achter een schoolgebouw. Mede door nieuwsgierigheid is Tom binnen gaan kijken en vond daar een schat aan oude schoolmeubelen. Hij besloot om een bod te doen en voilà daar had hij ineens beschikking over een grote collectie schoolstoelen en schoolbanken. Het resultaat daarvan was, dat het huis van Tom van boven tot onder volstond. Idee-2 was geboren. Dit was vorig jaar, juni 2015.

Tja, maar nu het huis volstond werd het toch wel tijd om iets te gaan huren waar de meubels opgeslagen konden worden. Tom besloot een souterrain te huren. Helaas bleek dat niet helemaal waterdicht, hierdoor moest Tom snel weer verkassen. Hij huurde een loods op een industrieterrein in Nijmegen. Alsof hij nog niet genoeg pech had gehad, brak er brand uit in het gehele complex. Een geluk bij een ongeluk was dat de brand niet woedde in zijn loods; wel was er veel roet- en waterschade. Helaas bleek ook nog dat het complex asbest bevatte waardoor Tom wekenlang niet bij zijn spullen kon komen. Na een tijdje in onzekerheid, kon hij bij zijn spullen en heeft hij de loods leeggehaald.

Er kwam licht aan de horizon toen Tom in de buurt van zijn huis een geschikte locatie zag voor zijn inmiddels grote collectie industriële meubels. Zorgcafé Looppunt, een groep ondernemers die zich met voetverzorging, sport en bewegen bezig houdt, zocht een unieke manier om hun zaak in te richten. Daar wist Idee-2 wel raad mee en sindsdien zijn de meubels van Idee-2 te bezichtigen in het gehele zorgcafé. Tevens is het ook mogelijk om via de webshop de meubels van Idee-2 te bekijken en te bestellen. Hieronder vind je een aantal foto's van de winkel, met hierin veel unieke industriële meubels.

Let op! Dit is slechts een klein deel van de collectie. Voor meer inspiratie, kijk op de website van Idee-2 of ga gewoon langs aan de Tooropstraat 18 (naast de COOP) in Nijmegen.


Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Vul hier je reactie in....

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage