This page has moved to a new address.

Populair: de top 5 van 2015!

Woonblog my industrial interior: Populair: de top 5 van 2015!

donderdag 31 december 2015

Populair: de top 5 van 2015!

2015 is weer bijna voorbij. Overal zie je de overzichten en de top 100, 1.000 (enz.) lijstjes van 2015 voorbij komen. Daarom leek het mij wel leuk om jullie te vertellen welke blogberichten van 2015 het meest populair waren. Wellicht heb je ze nog niet gelezen en kun je nog wat industriële inspiratie opdoen!

Nr. 1 Praktisch stappenplan voor een industrieel interieur

Wil jij graag weten hoe je makkelijk een industriële sfeer in je huis creëert? In dit blogbericht vertel ik met diverse praktische tips hoe je dat doet, maar ook hoe je de industriële stijl combineert met andere stijlen. Hoe je bijvoorbeeld de industriële stijl combineert met vintage, bohemian of juist een Scandinavische woonstijl.

Lees het blogbericht 'Praktisch stappenplan voor een industrieel interieur'


Nr. 2 Beton in de tuin

Geef je tuin een industrieel karakter door beton aan je tuin toe te voegen. Beton kun je gebruiken voor je plantenbakken, meubelen, bloempotten, terrastegels en nog veel meer. Tevens is beton heel goed te combineren met hout en planten.

Lees het blogbericht 'Beton in de tuin'

Industriele betonnen tuin garden industrial concrete

Nr. 3 Go for beton!

Beton mag niet ontbreken in een industrieel interieur. Met een kleine toevoeging van een betonnen element, krijgt je woonkamer of andere ruimte een industriële look.

Lees het blogbericht 'Go for beton!'


Nr. 4 Leven in een fabriek

Als je in een bijzonder industrieel interieur wilt wonen, dan kun je ervoor kiezen om in een "echte" (of een nagebouwde) fabriek te gaan wonen. Maar hoe is het leven in een echte fabriek? Door het lezen van het blogbericht rijg je een idee hoe het is om in zo'n bijzonder gebouw te wonen. Kenmerkend aan een "oude" fabriek, zijn veel hoge smalle raampjes, hoge plafonds, veel metaal/staal en natuurlijk oude, verweerde materialen.

Lees het blogbericht 'Leven in een fabriek'


Nr. 5 Woontrend 2015: haal de natuur in huis

Eén van de woontrends van 2015 was de trend botanisch. Haal met deze trend de natuur in je interieur met natuurlijke vormen, kleuren en producten. Denk hierbij aan prints uit de natuur, veel planten en bloemen, ingelijste bladeren of veren en ‘go back to nature!’ in jouw huis. 


Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Vul hier je reactie in....

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage