This page has moved to a new address.

Leer geeft je interieur een stoere uitstraling

Woonblog my industrial interior: Leer geeft je interieur een stoere uitstraling

maandag 16 februari 2015

Leer geeft je interieur een stoere uitstraling

Leer geeft je interieur een stoere uitstraling. Als je graag een industrieel en stoer interieur wilt, kunt je dit bereiken door leer toe te voegen aan je woonkamer, slaapkamer, keuken, hal of eetkamer. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leren bank, fauteuil, eetkamerstoel(en) of poef. Maar er zijn vast nog wel meer elementen die je kunt uitvoeren in leer. Je kunt ook een aantal leren accessoires gebruiken, zoals een leren sierkussen, boxhandschoenen of een leren poef.

Leer in een industrieel interieur

Je ziet vaak leer in de kleuren zwart en bruin. Vooral bruin is een geliefde kleur in een industrieel interieur. Dit komt doordat je bruin leer in heel veel verschillende kleuren kunt krijgen. En bij leer geldt; hoe ouder, hoe mooier het leer wordt. In principe is leer op zijn mooist als het een paar jaar oud is en een geleefd karakter heeft. Hieronder geef ik je drie tips voor leer in een industrieel interieur.

Tip 1

Voeg niet meer dan twee of drie (verschillende) leren producten toe aan je interieur, anders krijg je een overdaad aan leren elementen. Juist de afwisseling met andere materialen, maakt jouw industrieel interieur uniek en in balans. Het is niet erg als je bijvoorbeeld zes eetkamerstoelen in leer hebt staan, mits ze hetzelfde model hebben.

Tip 2

Bij vtwonen heb je heel veel stoere leren meubels en accessoires. Klik hier voor stoere leren meubels en accessoires.

Tip 3

Ook een leren element / meubel / accessoire in een andere kleur als zwart of bruin is stoer. Hieronder vind je bijvoorbeeld een groene leren hocker!

Meer weten over de industriële woonstijl?

Wil je meer weten over de industriële stijl? Over hoe je deze het beste kunt inrichten? Welke kleuren, materialen, meubels en accessoires je kunt gebruiken? Of hoe je warmte en sfeer creëert in een industrieel interieur? In de Online Cursus Industrieel Inrichten wordt iedere dag (20 of 30 dagen) aandacht besteed aan deze woonstijl. Meer informatie over de online cursus >> 

Lees ook: Hout, metaal & leer

Leer industrieel interieur - stoer
Showhome

vtwonen - € 299,-
Leer industrieel interieur - stoer
Méchant Studio

Leer industrieel interieur - stoer
Dream Book Design

vtwonen - € 139,95
Leer industrieel interieur - stoer
Steampunk Tendencies

Leenbakker - € 99,99
Leer industrieel interieur - stoer
Tumblr

Leenbakker - € 1.229,-
Leer industrieel interieur - stoer
Pinterest

Leenbakker - € 89,99
Leer industrieel interieur - stoer
vtwonen

vtwonen - € 249,-

Labels: , , , , ,

2 reacties:

Op 2 september 2015 om 11:11 , Anonymous Karel Goris zei...

Wat een gave foto's, dit zijn interieurs die mij erg aanspreken. Zeker leren bankstel in cognac kleur zou ik zo in huis nemen.

 
Op 29 oktober 2015 om 10:37 , Anonymous Kyra zei...

Ik hou ook erg van het industriële interieur! Wij hebben een prachtige tafel in de keuken van steigerhout met een steigerbuizen onderstel, echt prachtig!

 

Een reactie posten

Vul hier je reactie in....

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage