This page has moved to a new address.

Kleine eetkamer met groots industrieel effect

Woonblog my industrial interior: Kleine eetkamer met groots industrieel effect

zaterdag 4 november 2017

Kleine eetkamer met groots industrieel effect

Hoe richt ik een kleine eetkamer industrieel in? De meeste industriële inspiratiefoto's van eetkamers die je tegenkomt online, zijn gemaakt in grote ruimtes, hoge ruimtes of bijvoorbeeld in een loft. De realiteit wil, dat slechts een klein deel van de mensen die hun interieur industrieel inrichten, een grote ruimte tot zijn / haar beschikking heeft. De meeste mensen hebben een kleine ruimte om industrieel in te richten. Hierom wil ik je graag vandaag tips geven hoe je een kleine eetkamer industrieel kan inrichten. De komende weken zal ik ook aandacht geven aan andere ruimtes in huis.

Kleine industriële eetkamer

De functie van een eetkamer is om aan tafel te kunnen eten. Dit kan zijn voor het ontbijt, lunch of diner. Maar ook zeker tussendoor. De eetkamertafel wordt ook gebruikt om gezellig aan te zitten borrelen of een bakje te doen. De eetkamer is daarom een belangrijke plaats in het interieur.Tips kleine industriële eetkamer

Hieronder geef ik je een aantal tips waar je zo mee uit de voeten kan.
  1. Kies voor niet meer dan één industriële eye-catcher in jouw industriële eetkamer. Denk hierbij aan stoelen, een industriële kast, een houten tafel met metalen onderstel of juist (een) industriële lamp(en). De rest van de kleuren die je gebruikt in de eetkamer, hou je rustig.
  2. Kies niet voor een overvolle eetkamer, maar kies bewust voor een minimaal aantal meubels en accessoires.
  3. Plaats de eetkamertafel tegen de muur
  4. Kies voor een ronde eetkamertafel
  5. Kies voor een hoge eetkamertafel (bartafel), hierdoor creëer je ruimtelijkheid. Doordat je heel goed onder de tafel door kan kijken.
  6. Betrek de keuken bij de eetkamer en benut een eiland of een deel van je keuken als eetkamertafel. Hierdoor heeft dit deel van de keuken een dubbele functie.
  7. Kies als eetkamerstoel voor een bankje, deze kan je onder de eetkamertafel plaatsen en hierdoor heb je meer ruimte maar hou je toch genoeg zitruimte. En als je het bankje dicht maakt, kun je zelfs deze ook nog gebruiken als opbergruimte.
Hieronder zal ik per tip inspiratiefoto's laten zien.

Tip 1. Een industriële eye-catcher

Tip 2. Minimaal aantal meubels

Tip 3. Eettafel tegen de muur

Tip 4. Ronde eetkamertafel
Tip 5. Een hoge eetkamertafel / bartafel

Tip 6. Kookeiland met dubbele functie

Tip 7. Een bankje bij de eettafel

>

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Vul hier je reactie in....

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage