This page has moved to a new address.

10 Redenen om de online cursus niet te missen

Woonblog my industrial interior: 10 Redenen om de online cursus niet te missen

donderdag 3 augustus 2017

10 Redenen om de online cursus niet te missen

Ik zal je vertellen wat de 10 belangrijkste redenen zijn om de Online Cursus Industrieel Inrichten te volgen. Zodat je een idee hebt wat je als belangrijkste gaat leren. Hieronder leg ik je per reden uit waarom je de online cursus kunt volgen.

Om jou iedere dag niet te bestoken met tips & tricks, hebben we besloten om in de cursus een 8-stappenplan te hanteren waarmee je de basis van jouw interieur industrieel kan inrichten. Hiermee kun je op jouw eigen tempo bepalen hoe snel je door de stappen heen gaat. En hiermee blijft het vooral ook overzichtelijk.

De industriële woonstijl is een zeer diverse stijl, hierdoor is deze makkelijk te combineren met diverse andere woonstijlen. Denk hierbij aan o.a. de Scandinavische, vintage en landelijke woonstijl. Hier komt ook (deels) de populariteit van de industriële woonstijl vandaan. Door deze te combineren met een andere woonstijl, is geen industrieel interieur hetzelfde. Maar ja, dan is de vraag; welke woonstijl past bij mij? We geven je tips om te ontdekken welke soort industriële woonstijl bij jou past, maar je kunt ook een quiz invullen om te bepalen welke soort industriële woonstijl het beste bij jou past.


Het inrichten van een grote woonruimte vergt hele andere kwaliteiten, dan het inrichten van een kleine woonruimte. In de cursus leer je daarom hoe je een grote woonruimte industrieel kunt inrichten met diverse tips en inspiratiefoto's, maar leer je ook hoe je een kleine woonruimte heel goed industrieel kunt inrichten. De meeste mensen hebben vaker een kleine woonruimte, dan een grote woonruimte. Vandaar dat we in de cursus ervoor kiezen om hier duidelijk onderscheid tussen te maken, maar ook om hier bij iedere woonruimte (woonkamer, eetkamer, keuken enz.) hier aandacht aan te geven.


Het kiezen van kleuren in een industrieel interieur wordt vaak als erg lastig beschouwd door veel mensen. In het 8-stappenplan Industrieel Inrichten is dit daarom een belangrijke stap en zie je dat deze stap ook al erg vroeg aan bod komt. Als je (opnieuw) kleuren gaat uitkiezen voor jouw industriële interieur, is het belangrijk dat je hier goed over nadenkt. En het is helemaal niet erg om hier een week of zelf langer over na te denken. Het maken van een moodboard kan hierbij helpen. Ook dit gaan we gebruiken in de online cursus.


Naast het uitgebreide 8-stappenplan om jouw interieur industrieel in te richten, hebben we er ook voor gekozen om met snelle tips een industriële sfeer in jouw interieur te creëren. Zodat je aan de ene kant niet veel tijd kwijt bent om een industriële sfeer in huis te krijgen, maar aan de andere kant ben je ook niet erg veel tijd kwijt. Deze snelle industriële make-over tips hebben we gemaakt per ruimte in huis.


De industriële tips die wij je geven, zijn praktisch van aard. Hierdoor kun je ze meteen toepassen. Dit hebben we gedaan, zodat je meteen aan de slag kunt. Tevens zijn de tips niet al te groot, waardoor je niet veel tijd nodig hebt om ze te gebruiken.


Eén van de moeilijkheden die door mensen wordt ervaren, is het inrichten van een industrieel interieur met sfeer en/of warmte. In een industrieel interieur wordt veelal gebruik gemaakt van wat kille materialen die weinig warmte en sfeer uitstralen. Denk bijvoorbeeld aan beton, een materiaal wat veel gebruikt wordt in een industrieel interieur. Door deze te combineren met bepaalde materialen en kleuren, krijg je meer balans en daarmee meer sfeer en warmte in jouw industriële interieur.


Naast het krijgen van industriële tips en deze vervolgens toepassen, is een kenmerk van een industrieel interieur ook dat het uniek mag zijn. Je kunt deze uniekheid in jouw interieur laten terug komen, door het aanschaffen van unieke meubelen waar er maar één of slechts enkele zijn. Ook een mogelijkheid is het zelf maken van een meubel of product. In de online cursus vind je diverse industriële DIY's terug, waarmee jezelf iets unieks kan maken!


Het doel van deze online cursus is, dat jij nu zelf voor interieurstyliste kan spelen. Je hebt de basis van het industrieel inrichten geleerd en daarmee kun je goed uit de voeten. Je kunt met deze basisstappen jouw interieur stap voor stap industrieel inrichten en daarvoor heb je helemaal geen advies meer nodig van een interieurstyliste. Je kan na het volgen van de cursus jouw eigen interieur stijlen! Go for it...


Met het inrichten van een industrieel interieur, heb je meestal ook wel nieuwe meubels en/of accessoires nodig. Iedere lesdag zul je diverse industriële producten terugzien, zodat je (bij belangstelling) deze eventueel kunt kopen. Maar ook zodat je een idee hebt, welke producten in een industrieel interieur geplaatst kunnen worden.

Ben je overtuigd en wil je graag de Online Cursus Industrieel Inrichten volgen? Klik dan hieronder om je aan te melden voor de online cursus.

https://myindustrialinterior.avayo.nl/

Labels:

2 reacties:

Op 4 augustus 2017 om 18:52 , Blogger Nicole orriëns zei...

Dat klinkt goed! En ik ben dol op stappenplan. Als je iets stapje voor stapje leert is het veel makkelijker om te doen vind ik altijd.

 
Op 4 augustus 2017 om 23:05 , Anonymous Dhini zei...

Het lijkt mij leuk cursus interieur inrichten.

 

Een reactie posten

Vul hier je reactie in....

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage