This page has moved to a new address.

Een kist als salontafel

Woonblog my industrial interior: Een kist als salontafel

vrijdag 28 april 2017

Een kist als salontafel

De meeste salontafels die je tegenkomt zijn standaard rond, gemaakt van hout of glas. In een industrieel interieur is het juist creatief om een ander soort salontafel te gebruiken. Wat dacht je van een kist? Dat kan een oude kist zijn, maar dat mag ook best een nieuwe kist zijn. Een kist staat stoer en geeft je industriële interieur meer karakter. Je kunt kiezen voor een houten kist, maar ook voor een metalen kist. Tevens is een combinatie van hout en metaal ook mogelijk. Wieltjes onder de kist, maakt de kist praktisch om te verplaatsen. Je kunt de kist voor de bank plaatsen, maar ook naast de bank is een goede plek voor een kist.

Hieronder laat ik je zien hoe je een kist als salontafel kunt gebruiken, maar ik laat je meteen ook al een aantal kisten zien die je meteen kunt kopen. Plaats de salontafel niet te vol met accessoires, hou het eenvoudig.

Tip: vanaf € 24,- vind je een nieuwe kist met een oude industriële & vintage look bij Kwantum.

Gegarandeerd jouw interieur industrieel inrichten? Met de Online Cursus Industrieel Inrichten lukt dat! De cursus biedt je o.a. handige tips, tricks, een 8-stappenplan en veel meer... De cursus start op zondag 1 oktober 2017. Kijk eens op http://myindustrialinterior.nl/inspiratiepagina

Bron: Dezignable

Bron: Kelly's DIY blog

Kwantum - Kist - € 30,-

Bron: Estilo & Deco


Kwantum - Kist - € 24,-

Bron: Planete Deco

Kwantum - Kist - € 36,-

2 reacties:

Op 28 april 2017 om 14:27 , Anonymous Duo Rolgordijnen zei...

Leuke salontafels! Ik heb ze voorheen ook gebruikt als tafels en zelfs als opbergplaats voor platen en als verhuisdozen. De kisten zijn erg makkelijk schoon te houden en multi inzetbaar, Leuk dat iemand anders dit ook herkent :)

 
Op 25 mei 2017 om 13:48 , Blogger Leonoor zei...

Altijd fijn als mensen een beetje buiten de kaders gaan wanneer het aankomt op het functioneel gebruik. Zo heb ik ook laatst een mooie doorgezaagde stam gezien, als salontafel zijnde. Zelf ben ik altijd wel wat huiverig wanneer het aankomt als een salontafel wieltjes heeft. Ben altijd bang dat e vloer dan beschadigd...

 

Een reactie posten

Vul hier je reactie in....

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage