This page has moved to a new address.

Stalen (schuif)deuren

Woonblog my industrial interior: Stalen (schuif)deuren

donderdag 4 augustus 2016

Stalen (schuif)deuren

Staal hoort in een industrieel interieur, het geeft je huis een stoere uitstraling. Staal heeft daarentegen ook een kille en cleane uitstraling, staal is hierdoor goed te combineren met andere materialen. Je kunt staal gebruiken als materiaal in je salontafel, kast of accessoires. Je kunt er ook voor kiezen om een stalen deur in je interieur te plaats. Naast de standaard metalen deur, kun je ook een stalen schuifdeur in je interieur plaatsen. Een schuifdeur is bijzonder handig als je bijvoorbeeld een klein interieur hebt en/of als je weinig ruimte hebt voor een deur... De deur neemt niet zoveel ruimte in beslag en is uitermate geschikt voor de afscheiding van een kleine ruimte, maar ook gewoon omdat je het mooi vindt. Een schuifdeur bevestig je in een rail; in de wand of op de wand. De meest kleine ruimtes zijn al geschikt voor een schuifdeur, tevens kun je heel makkelijk met een schuifdeur bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer of juist de keuken afsluiten.

Stalen (schuif)deuren

Onder de stalen deuren, heb je twee soorten (schuif)deuren. Je hebt open en dichte stalen (schuif)deuren. Een open deur is ideaal in een kleiner interieur en/of ruimte, deze houdt de kamer ruimtelijk. Met een dichte stalen deur, kun je een ruimte afsluiten. Vooral erg handig, als je bijvoorbeeld erg veel rommel hebt staan in de andere kamer. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld staal te combineren met (oud) hout. Daarmee combineer je de kille en cleane uitstraling van staal met het warme van hout. Mocht je dan ook nog kiezen voor oud / verweerd hout, dan geeft de deur je industriële interieur ook nog een vintage karakter.

Laat je inspireren door onderstaande inspiratiefoto' met diverse open en dichte stalen (schuif)deuren.

Voor dit blogbericht heb ik inspiratie opgedaan bij inrichting-huis.com. Dit is een website waar wooninspiratie vindt voor allerlei woonstijlen.

Voor meer industriële tips & tricks volg je de online cursus Basis Industrieel Inrichten

Bron: Inriching-huis.com

Bron: Inrichting-huis.com

Bron: Inrichting-huis.com

Bron: Inrichting-huis.comLabels: ,

1 reacties:

Op 11 augustus 2016 om 11:05 , Anonymous Martijn zei...

Ik hou van de open stalen deuren die je op de foto's laat zien. Het geeft zoveel karakter aan de ruimte met de vloer. Dit is absoluut iets wat ik graag zelf zou willen in mijn huis.

 

Een reactie posten

Vul hier je reactie in....

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage