This page has moved to a new address.

Laat die buizen zien!

Woonblog my industrial interior: Laat die buizen zien!

zaterdag 10 december 2016

Laat die buizen zien!

Een kenmerk van een industrieel interieur is de rauwheid. Maar wat betekent dat nou precies? Rauwheid heeft o.a. te maken de echtheid van materialen. In een industrieel interieur zie je dit terug door gebruik te maken van materialen die niet bewerkt zijn, maar van zichzelf (door de tijd of het gebruik) oud zijn geworden.

Een mooi voorbeeld van rauwheid in een industrieel interieur is het laten zien van buizen in huis. In de meeste interieurs worden deze buizen verborgen, omdat ze niet in zicht mogen hangen want ze ogen "lelijk" en niet netjes. Toch gaat dat in een industrieel interieur iets anders. In een industrieel interieur mag je juist de buizen laten zien. En dat kan in alle ruimtes; van de keuken, badkamer t aan de slaapkamer en woonkamer. Hieronder zie je een aantal inspiratiefoto's over het laten zien van buizen.

Wil je graag alle basisprincipes van het industrieel inrichten onder de knie krijgen en gegarandeerd je interieur industrieel kunnen inrichten? De online cursus Basis Industrieel Inrichten geeft je heel veel praktische tips, tricks, een 8-stappenplan en meerdere industriële DIY's. Op 1 okt. 2017 start de online cursus.  

Bron: Planete DecoBron: Decorfacil

Bron: Archilovers

Bron: Tumblr

Bron: Tumblr

Bron: Atelier Rue Verte


Bron: Deco Tendency


Bron: Vintage IndustrialLabels: , , , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Vul hier je reactie in....

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage